Forever Club Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Ičmeleru, od samog centra Bodruma udaljen je oko 1.5km i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se prostire na 14.000m² i ima  215 soba. Smešten je u prelepom ambijentu, na dobroj lokaciji i namenjen je isključivo odraslima . Gostima su na raspolaganju  glavni restoran, dva à la carte restorana,  bazen, nekoliko barova, fitness centar i Spa centar.

Hotel ne prihvata boravak dece mlađe od 14 godina.

Plaža
Hotel ima svoju peščano – šljunkovitu plažu koja se nalazi preko puta ulice i do nje se dolazi podzemnim tunelom (do podzemnog tunela vodi lift). Upotreba ležaljki i suncobrana se ne naplaćuje. Na plaži gosti mogu da koriste besplatno sva bezalkoholna pića i pivo. 

Smeštaj
Sve sobe poseduju klimu, TV, telefon, minibar (samo voda), sef, kupatilo sa tuš kabinom i fen. Većina soba poseduje i balkon. Sobe nemaju Wi-Fi konekciju.

Plaća se: room service, sef, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima – doručak, ručak,večera. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 08:00-24:00, obroci u glavnom restoranu, užina tokom dana u Snack baru. Pored glavnog restorana u okviru koncepta usluge postoje i dva à la carte restorana (italijanski i riblji) i 3 bara.

Plaća se: sva pića u periodu 24:00-08:00, uvozna pića, sladoled, pića u à la carte restoranima, sokovi od sveže ceđenog voća i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, sala za sastanke, mini market, frizer, fotograf.

Sport i zabava
U svom sastavu hotel ima jedan bazen, od ostalih aktivnosti tu su bilijar, mini fudbal, sportovi na vodi, stoni tenis, fitness centar i razne dnevne i večernje animacije. Wi-Fi je dostupan besplatno gostima u okviru javnih hotelskih površina.

Plaćaju se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Odmor na Crvenom moru