Lancora Beach Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u centru Kemera, pored šetališta, na oko 45km od centra Antalije i 55km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Lancora Beach Hotel pripada poznatom lancu hotela “Mina Hotels” u Kemeru . Otvoren je 1989. godine, a poslednji put  renoviran 2021. godine. Hotel ima 233 smeštajne jedinice, glavni restoran i tri bara (“Barbarossa Bar, “Pool bar” i The Blue Flamingo Bar”).

Za najmlađe, hotel ima dečiji bazen, mini kids igralište i razne animacije.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj šljunkovitoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je  uključena u cenu. 

Smeštaj
Standardne sobe poseduju LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, mini bar (koji se dopunjuje samo po dolasku), set za čaj i kafu i fen, Wi-Fi, klima uređaj.

Standard sobe imaju pločice na podu, balkon i površinu 16 – 25m ². 
Comfort standardne sobe imaju laminat, balkon i površinu od 18-  25m².
Courtyard sobe  imaju laminat, terasu koja ima pogled ka bazenima i površinu oko 16m².

Neke su sobe opremljene za osobe sa invaliditetom.

Plaća se: room service, sef, telefon.

Hrana i piće
Usluga je u hotelu je All inclusive (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak (07:30 – 09:30),  kasni doručak (09:30 – 10:15), ručak (12:30 – 14:00) večera (19:00 -21:00), užine u određeno doba dana, Barbarossa Bar (10:00 – 23:00, posle 23:00 sva pića se plaćaju), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: The Blue Flamingo Beach bar ( sva hrana i piće), uvozna pića, sveže ceđeni sokovi i turska kafa.

Ostali sadržaji
Servis za pranje veša, doktor.

Sport i zabava
Gostima hotela su na raspolaganju dva bazena, sa delom prilagođenim najmađima, stoni tenis, muzika uživo pet puta nedeljno u zavisnosti od vremenskih prilika, jednom nedeljno Tursko veče.

Plaćaju se: svi sportovi na vodi, bilijar.

Spa & wellness
Turko kupatilo, fitnes centar.

Plaćaju se : masaže, tretmani lica i tela, sauna kao i ostale usluge van koncepta.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama

Egipat

Odmor na Crvenom moru