Litore Resort Hotel and Spa

Alanja, Turska

Opis destinacije

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem peščnih plaža obeleženih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 30km od centra Alanje, oko 90km od aerodroma i oko 105km od centra Antalije.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2015. godine i zauzima porvšrinu od 15.000m2. Čini ga šestospratna zgrada i u ponudi ima 259 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju nekoliko a’ la carte restorana, bazeni i aqua park. Može se pohvaliti raznovrsnim sadržajem i kvalitetnom uslugom. 

Za decu tu su bazeni, aqua park, dečiji klub (4-12 godina), mini disco, igralište, animacije.

Plaža
Hotel ima svoju 150m široku plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 259 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, Wi-Fi internet, sef, mini bar, fen za kosu. Standardna soba je veličine 32-36m2 i može imati pogled na more ili na baštu. 

Hotel ne prima same muskarce ni u jednokrevetnu,dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u svojoj ponudi ima i 4 a’ la carte restorana – Ottoman (besplatno jednom u toku boravka), Sushi, Fish (besplatno jednom u toku boravka) i Italian a’ la carte restoran. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby & Terrace Bar, Lounge Bar, Service Bar, Pool Bar, Beach Bar i Disco Bar. U koncept su uključeni užine, čaj, kafa, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a’ la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Butik, market, frizerski salon, usluga pranja i peglanja veša, juvelirnica, prodavnica suvenira, fotograf, doktor.

Sport i zabava
Hotel ima zatvorene bazene za odrasle i za decu, otvorene bazene za odrasle i decu, aqua park, stoni tenis, odbojku na plaži, streličarstvo, streljaštvo, aerobic, vaterpolo, boćanje, pilates, animacije, diskoteku, Wi-Fi internet, mini biblioteka, mini golf.

Plaća se: časovi plesa, časovi ronjenja, bilijar, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, soba za relaksaciju.

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela, jacuzzi, manikir, pedikir, Vitamin Bar.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Odmor na Crvenom moru