Oz Hotels Sui

Alanja, Turska

Opis destinacije

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem peščnih plaža obeleženih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Okurcalar, na oko 30km od centra Alanje, udaljen je oko 108km od centra Antalije i oko 98km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel zauzima površinu od 9.000m² i u svom sastavu ima 303 smeštajne jedinice. Od barova i restorana hotel poseduje 3 bara (Pool bar, Lobby bar i Beach bar), diskoteku, poslastičarnicu, 2 a la carte restorana  (turski i italijanski).

Za decu je tu mini club (4 – 12 godina), igralište, otvoreni i zatvoreni dečiji bazen, dečije igralište.

Plaća se: ćuvanje dece.

Plaža
Hotel je udaljen 500m od svoje plaže. Dostupan je shuttle bus do plaže.

Smeštaj
Standardne sobe imaju površinu od 25m², dok porodične sobe zauzimaju površinu od 45m² i sastoje se od 2 spavaće sobe. 

Sve sobe poseduju mini bar (dnevno se dopunjuje vodom), TV, Wi-Fi, sef, fen, klima uređaj.

Plaća se: room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, gosti mogu koristiti jednom u toku boravka jedan a la carte restoran uz prethodnu rezervaciju

Plaća se: Magic Disko, uvozna pića, a la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Servis za pranje veša, fax, telefon.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen,  dečiji bazen, akva park. Gostima su još na raspolaganju stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, gimnastika, pilates, aerobik, večernje animacije, vaterpolo, fitnes, Wi -fi je dostupan u javnim prostorijama hotela i sobama.

Plaćaju se: svi sportovi na vodi, škola ronjenja i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.

Plaćaju se: masaže, tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama

Egipat

Odmor na Crvenom moru